Point

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 06, 2011!

Magunkról:

Társaságunk megalapításának célja olyan könyvvizsgálati, adótanácsadói, könyvviteli szolgáltatás nyújtása, mely a kötelezően előírt szabályokon túlmenően az ügyfelek üzletmenetében, adózásában is segítséggel van az ügyvezetés és a tulajdonosok felé. Nálunk középpontban a magas szintű ügyfélközpontúság áll, egyrészt érteni és érthetően kiszolgálni akarjuk partnereink egyedi igényeit, másrészt tulajdonosi szemléletet alkalmazva egyfajta „gazdasági igazgatóként” is gondolkozunk a Társaság, és a Tulajdonos érdekeivel összhangban.

Szakmai sikereink alapja a megfelelően széles tudásbázis, szakmai tapasztalat, kapcsolati rendszer, mely megfelelő alapot nyújt és kiemelkedően magas színvonalat biztosít akár egyedi, akár komplex szolgáltatási igény teljesítéséhez.

Ezt a filozófiát képviseljük és továbbítjuk Partnereink felé a társaságunk felé is: „Do Your Audit / Advisory /Accounting Right.”

Munkatársaink:

 

Szp

 

Szebedinszky Péterügyvezető igazgató

 

 

 

 

 

 

Szebedinszky Péter széles körű szakmai ismeretekkel rendelkezik kis és középvállalkozások részére nyújtott tanácsadói területen, legyen az könyvvizsgálati, adózási, adótervezési oldal. Munkája során jelentős szakmai tapasztalatra tett szert továbbá olyan speciális ügyletek, mint transzferár szabályozás, átalakulások tervezése, és könyvvizsgálata, átvilágítások vagy cégfelvásárlások.

 

 

 

 

Őri EszterNGM által regisztrált mérlegképes könyvelő

.

Pintér Gábormérlegképes könyvelő

 

Szabó Szilviamérlegképes könyvelő

 

Őri Eszter NGM által regisztrált mérlegképes könyvelő. 10. éves szakmai pályafutása során jelentős tapasztalatokat szerzett társaságok teljes körű könyvviteli és adózási feladatainak ellátásában. Több alkalommal működött közre sikeresen adóhatósági ellenőrzések során. Releváns tapasztalata van építőipari, gyógyszeripari, start-up vállalkozások, ügyvédi irodák és kereskedelemmel foglalkozó társaságok adózásában és könyvelésében.

 

Pintér Gábor közgazdász, mérlegképes könyvelő, 4 éves szakmai tapasztalata van könyvviteli, adózási és 2 éves könyvvizsgálati területen. Munkája során részt vett mikro és kisvállalkozások könyvviteli,beszámolókészítési és adózási feladataiban is, de releváns tapasztalatot szerzett magyar vállalatoknak nyújtott könyvvizsgálatokban, ügyvitel szervezésben, tanácsadói projektekben.
Szakterületei: ügyvédi és közjegyzői irodák, kereskedelmi és szolgáltató társaságok, autóipari beszállítók, civil szervezetek.

 

Szabó Szilvia 7 éves könyvelőirodai szakmai tapasztalattal rendelkezik. Pályafutása során a „családi” társaságok könyvvezetésén túlmenően ellátta milliárdos árbevételű társaságok könyvviteli és beszámolókészítési feladatait is. Munkája során a vállalkozások részére a könyvviteli és bevallási feladatokon túlmenően havi riportok, adótervezési kimutatások készítését is végezte.
Szakterületei a kereskedelmet és szolgáltatást végző társasági adó és kisvállalati adó hatálya alá tartozó társaságok. Szilvia közgazdász, mérlegképes könyvelő.